'New York Style pizza's uit de Rocky Mountains
Rick heeft een geweldige carrière achter de rug bij Peppino’s Pizza, het restaurant dat hij, samen met zijn ouders en broer, runde in Carbondale in de Rocky Mountains.
Daar, op bijna 2000 meter hoogte, hebben Rick en zijn familie de New York Style Peppino’s Pizza uitgebouwd tot een gerecht waar zowel inwoners als toeristen graag een paar miles voor omrijden.
De belangrijkste redenen voor het succes en de populariteit? Natuurlijk het deeg, dagelijks vers bereid volgens familierecept, met een krokante luchtige korst als resultaat. En de huisgemaakte tomatensaus als basis voor toppings met vooral verse en unieke ingrediënten. Zo gebruiken ze bij Peppino’s al sinds jaar en dag alleen de ambachtelijk bereide salami’s, chorizo’s en worstjes van Fontanini The sausage company out of Chicago.
De houtgestookte pizza oven komt naar u toe!
Rondom de Kerst en Oud&Nieuw is Rick met zijn gezin een paar weken terug geweest naar Carbondale in Colorado. Natuurlijk om te genieten van zijn familie, van de heerlijke snee
uw en zon, en van de beroemde skigebieden van Aspen en Sunlight Mountain. Maar ook om de laatste trends en innovaties te ontdekken op het gebied van de pizza. Want hoewel het basisidee en recept van de pizza al eeuwenoud is, blijft het een constante bron van inspiratie. En Rick heeft zijn deeg-jongleer-kunsten (let op geen show, maar cruciaal voor een flexibele en perfecte bodem!) weer in de praktijk kunnen brengen.
Via Wij Koken Voor U kunt u die unieke pizza’s uit de Rocky Mountains ook bij u thuis, tijdens uw vakantie- of vriendenweekend, of bij een meerdaagse vergadering of event kriigen. Chef-kok Rick komt met de mobiele pizza oven en tovert de lekkerste pizza’s op uw bord. Natuurlijk afgestemd op uw wensen, maar vooral ook met zijn specialiteiten! En aangevuld met verse salades en koude of warme mediterrane soepen. Buon appetito!
Wilt u ook Italian 'live' cooking en de lekkerste pizza's uit de houtgestookte oven? Neem dan direct contact met ons op via info@wijkokenvooru.nl of bel: 06 53 108 627. U kunt ons ook een berichtje achterlaten via het contactformulier.
#thuiskok #thuiscatering #wijkokenvooru #pizza #Italianlivecooking #kokenoplocatie #kokgroepsaccommodatie #kokfamilieweekend #kokvriendenweekend #professionelekok #privekok #cateringopmaat #mobielepizzaoven
Comentarios