Rick & Leonard
Twee chef-koks, die elkaar goed aanvullen! Vanuit onze gezamenlijke liefde voor lekker eten, bereid met goede en verse ingrediënten gaan we voor u aan de slag! Een taakverdeling hebben we niet. Uw keuze van gerechten bepaalt hoe we het aanpakken en wie dan even 'de chef' is.
Rick uit de USA
Rick is opgegroeid in de Rocky Mountains in Colorado USA. Hij heeft de passie voor koken met de paplepel ingegoten gekregen van zijn ouders in hun Italiaanse restaurant in downtown Carbondale.
Rick heeft een tijdje zijn eigen beachterras gehad in North Carolina waar hij zijn liefde voor surfen en seafood heeft kunnen botvieren. En toen hij terugkeerde in Carbondale zijn met name de Mexicaanse invloeden in zijn repertoire gekomen.
Rick is getrouwd met de Nederlandse Sabine woont nu sinds 2020 met zijn gezin in Veldhoven waar hij de draad in de keuken weer heeft opgepakt en actief is in bedrijfscatering. Een liefhebber met een voorkeur voor de rijke smaak van goede ingrediënten.
Leonard, de schoonvader
Ook Leonard, de vader van Sabine, heeft thuis de liefde voor koken ontdekt. Samen met moeder in de keuken! In zijn studietijd bleek koken voor grotere groepen medestudenten een kwaliteit die hoog gewaardeerd werd (en die hem ontlastte van aardig wat minder aantrekkelijke klusjes…). Het koken voor groepen is in de loop der jaren tot een specialiteit uitgegroeid met als een van de hoogtepunten het runnen van Chateau du Magnet, inclusief de keuken van het restaurant met 80 zitplaatsen.
Leonard heeft veel ervaring met het koken op locatie tijdens yogaretreats, groepsvakanties en zakelijke bijeenkomsten en is qua keuken van vele markten thuis. Hij vindt een grote uitdaging in het combineren van invloeden uit verschillende landen en continenten (Azië!), maar wel zodanig dat het eindresultaat verrassend maar zeker ook toegankelijk blijft voor een breed publiek.